Šaltibarščiai su bulvėmis

Virti burokėliai, kefyras, agurkai, svogūnų laiškai. Patiekiami su grietine, virtu kiaušiniu ir karštomis bulvėmis.
Taip pat rekomenduojame:
Aitrioji mėsos sriuba
Aštri jautiena, konservuotos pupelės, kietasis sūris “Džiugas”, aitrioji paprika. Patiekiama su šilta čiabata, apkepta su žalumynais ir sviestu.
Trinta vištienos sriuba
Trinta vištiena, morkos, svogūnai, gumbiniai salierai, bulvės, sviestas, pienas, grietinėlė, kvietiniai miltai. Patiekiama su duonos skrebučiais ir žalumynais.
Guliašo sriuba
Kiauliena, čiorisas, „Nduja“ dešra, svogūnai, morkos, gumbiniai salierai, česnakai. Patiekiama su šviežios kalendros lapeliais, grietine ir šilta sviestine bandele, užkepta čederio sūriu.