Karštieji patiekalai
Lietiniai su kumpiu
Lietiniai, fermentinis sūris, virtas kumpis, grietinėlės ir svogūnų padažas, kietasis sūris, jauni špinatų lapeliai.
Tilapijų apkepėlė
Tilapijos filė, bulvių košė, gruzdinti pievagrybiai, vyšniniai pomidorai, gruzdintos cukinijos, svogūnų ir grietinėlės padažas, fermentinis sūris, kietasis sūris “ Džiugas”, citrina.
Lašišų didkepsnis
Lašišos filė, rekomenduojama su bulvių koše, pagardinta moliūgų sėklomis. Patiekiama su keptais raudonais svogūnais ir burokėliais, pagardinta krienais, balzaminiu actu, česnakų daigais, jaunais lapiniais burokėliais ir gražgarstėmis.
Vištienos apkepėlė
Vištienos kumpeliai, virtos ir apkeptos bulves su žievele, gruzdinti pievagrybiai, vyšniniai pomidorai, gruzdintos cukinijos, svogūnų ir grietinėlės padažas, fermentinis ir kietasis sūriai.
„Kijevo“ kotletas
Vištienos krūtinėlės filė, įdaryta sviestu ir žalumynais. Patiekiamas su svečio pasirinktu garnyru.
Vištiena su garstyčiomis „Dijon“ ir mažosiomis bulvytėmis
Vištienos filė, saldžiosios paprikos, česnakai, cukinijos, baklažanai, mėlynieji svogūnai, rudieji pievagrybiai, svogūnų laiškai, saldus aitrusis padažas, čiobreliai, pievagrybiai, rozmarinai, virtos mažosios bulvytės. Patiekiama su garstyčių padažu.
Koldūnų su mėsa apkepėlė
Gruzdinti koldūnai su mėsa, sūris, grietinė, svogūnų ir kumpio padažas.
Sūrio kepsnys
Gruzdintas sūrio kepsnys, keptos bulvių skiltelės, totoriškas padažas su šviežiais agurkais, šviežių daržovių garnyras.
Kiaulienos medalionai su šonine
Kiaulienos išpjova, rūkyta šoninė, česnakai, rudieji pievagrybiai, brokoliai, virtos mažosios bulvytės, svogūnų laiškai, BBQ padažas.
Šonkauliai "BBQ"
Kiaulienos šonkauliukai, baklažanai, saldžiosios paprikos, cukinija, pievagrybiai, svogūnų žiedai tešloje, triosios paprikos, gruzdintos „Steak House“ bulvytės, šviežios kalendros lapeliai.
Vištienos troškinys
Vištienos kumpeliai, virtos ir apkeptos bulvės, voveraičių padažas, porai, brokoliai, fermentinis sūris, česnakinis aliejus. Patiekiamas apgaubtas picos tešla.